Bolničar ukrao novčanik od umirućeg pacijente – potrošio na hiljade eura na sebe i zaurčnicu, kad vidite šta su kupovali zgadit će vam se život

  0
  883

  Vjerujemo da ste u posljednjih godinu dana pročitali svakakve naslove od početka pandemije koronalnog virusa. Mislimo da ne može proći dan, a da se u nekom dijelu svijeta ne dogodi stvarno besmislena situacija. Od seksa u kovidskim bolnicama, do muškarca koji cijeli dan sjedi na bolničkoj recepciji i umire na stolici, a da to nitko nije primijetio.

  Kad ljudi dođu u bolnicu u ozbiljnom stanju, bez obzira jesu li doživjeli prometnu nesreću ili su zadobili neku drugu vrstu ozljede, jednostavno ih nije briga. Čak i ako dodamo da su u poznim godinama i da nema nikoga tko bi se brinuo za njih, tada je prepušten sam sebi i ovisi samo o liječnicima i medicinskim sestrama. Danas vam donosimo jednu situaciju koja se dogodila u bolnici Kovid u Bergamu, a cijeli je slučaj potresao cijelu Lombardiju i ovu zemlju općenito.

  41-godišnji medicinski radnik ukrao mu je novčanik i kartice, a u vrlo kratkom vremenu on i njegova zaručnica potrošili su gotovo 7000 eura, bez zrnca kajanja, odjeće i drugih sitnica koje uopće nisu bitne za život.

  Primatreviglio.it napisao je da je 66-godišnjak doveden u bolnicu s teškim simptomima koronavirusa u pratnji sina i snahe, ali je umro nakon samo 2 dana. Kad su tražili njegove dokumente i novčanik, nisu ih pronašli. Nadzorne kamere pokazale su da je liječnik ukrao novčanik i tako su zapravo otkrivene. Vaša mišljenja o ovom vrlo ozbiljnom zločinu.

  LEAVE A REPLY