Nije moguće ovo – Ceca se ovako ponaša u studiju dok snima – što se dole drpa, isplivao snimak, Bože sačuvaj (video)

  0
  679

  Ceca Ražnatović sigurno je među 3 najbolje pjevačice koje su se ikad pojavile na Balkanu, a o toj veličini jednostavno ne trebaju trošiti riječi. Dovoljno je reći da su je ljudi nazivali “srpskom majkom”, ona je zasigurno žena s kojom se identificiraju mnoge žene na cijelom Balkanu. Njezina životna priča isprepletena je sa svakakvim događajima, koje do sada teško da je doživjela.

  Vrlo je rano ostala kao samohrana majka, a nakon Arkana se više nikada nije udala, pa je sama odgajala i odgajala svoje dvoje djece Veljka i Anastazije. Međutim, u Srbiji ima toliko žena koje je baš ne vole, jer se hvali medijima i društvenim mrežama, a posebno je bila bahata kad je čekala da joj se rodi prvi unuk Željko, nazvan po njenoj pokojnoj muž.Arkan.

  Nakon mnogo godina ponovo je u emotivnoj vezi, ovaj put s Bogdanom Srejovićem, koji je čak 9 godina mlađi od nje i zbog kojeg se ponovno osjećala djevojkom, jer je zaljubljena do ušiju, a sve ovo je rekla je ona. Instagram račun prepun zajedničkim pričama. O Ceci se zna gotovo sve, a danas se usredotočujemo na album objavljen 2004. godine, koji su obožavatelji jako dugo čekali.

  Za njega je povezana anegdota koja je svjetlost dana ugledala tek prije nekoliko dana. Ovaj CD popraćen je materijalom sa same snimke, a primjetno je da je Ceca neprestano češkala zadnjicu dok je pjevala. Sada ostaje pitanje zašto je to učinila, uvjerite se sami …

  https://www.instagram.com/p/CMSF7A-j8IN/?utm_source=ig_embed

  LEAVE A REPLY