Lepa Lukić otvoreno o intimnim odnosima – u ovoj pozi najduže izdržim, nisam kao mlade ove – još u meni hleba ima

  0
  2835

  Danas govorimo o Lepi Lukić, koja je sigurno legenda narodne glazbene scene u posljednjih 40 godina, a njezina pjesma “Srce je moje violina” zasigurno je obilježila cijelu balkansku scenu. Ova je pjesma obrađivana i pjevana mnogo puta, a donijela joj je prijeko potrebnu slavu i moć koja ju je podigla do mjesta na kojem trenutno stoji.

  Danas je Lepa Lukić puno starija, i sigurno nije toliko jaka kao nekada, a kako je cijela priča s virusom korone započela, definitivno je izolirana. Nigdje ne izlazi puno, ne skida zaštitnu masku ni kad je u kući, ali također joj je veliki porok kockarnica i sve vrste kockica. Time je bila dužna do grla, pa je bila prisiljena ući u reality show “Parovi”.

  Milomir Marić pokrio je sve svoje minuse iz kasina, a ona je morala ući u stvarnost iako to nije planirala. Tamo je napravila solidan nastup, a u raspravi s puno mlađim kolegama, jednom prilikom došlo je do svađe, kako su je pretekle godine i kako više nije ni za što.

  Tada joj je Lepa Lukić odgovorila, da još uvijek ima seks 2 do 3 puta tjedno, i kako je rekla da joj je najbolja poza kada je gore. Sve u svemu, vjerujete li da je Lepa Lukić ovako aktivna?

  LEAVE A REPLY