Kućna pomoćnica Dragane Mirković – jadna žena morala da se oglasi, nije više mogla da šuti i trpi, sve je objelodanila, evo šta je istrpila

  0
  984

  Za večeras se vrlo zanimljiva priča tiče jedne od legendi narodne glazbe, a to je sigurno Dragana Mirković, koja je na glazbenoj sceni prisutna više od 35 godina. Započela je sredinom 80-ih godina prošlog stoljeća, a njezin album “Sympathy” napravio je pravi poklon na glazbenoj sceni bivše Jugoslavije.

  Nakon toga slijedili su uspjeh za uspjehom, a gdje god se pojavila sjajna Dragana Mirković, punila je dvorane, a njezini nastupi uglavnom su bili praćeni do samog kraja. Početkom devedesetih udala se za Tonija Jančića, s kojim je imala dvoje djece, a od tada živi i radi u Beču. Tamo su napravili prvu glazbenu televiziju na Balkanu, koju je nazvala “DM sat televizija”, a koja je bila pionir u kanalima koji puštaju i emitiraju narodnu glazbu.

  Kasnije je počela raditi na produkciji video spotova, a danas zauzima vrlo veliko mjesto na polju balkanskih medija. Dragana s obitelji živi u velikom bečkom dvorcu, koji je vrlo teško održavati sam, pa ih opslužuje 13 domaćica, spremačica koje se brinu o higijeni i drže sve na mjestu. Do početka virusa korone Dragana MIrković bila je stalno na putu, kao i Toni, pa su vrlo rijetko bili kod kuće, a sobarica koja posljednjih 15 godina radi za nju otkrila je srpskim medijima što je Dragana kao privatno.

  Kad dođe s koncerta, zna biti i više nego nervozna, ali sljedećeg jutra već je nova žena. Ne dopušta nikome da priprema doručak za Tonyja osim nje, a za to je zadužena gotovo svako jutro. Peče jaja sa slaninom, cijeđene naranče, a neko je voće uvijek na meniju.

  LEAVE A REPLY