Ksenija dva dana pred smrt poslala poruku Dragani Mirković – ova je nije ni pogledala, da jeste, ona bi bila živa danas – evo šta je pisalo u njoj

  0
  1325

  14. ožujka obilježena je puna 11. godišnjica kada nas je napustila jedna od najvećih pjevačica s ovih prostora, Ksenija Pajčin. Podsjećamo, sve se dogodilo davne 2011. godine, kada je bila u stanu sa svojim zaručnikom Petrom Kapisodom, brat poznatog rukometaša ubio ju je pištoljem, a potom i skratio život, pa je uvijek ostalo tajna zašto je to učinio sebe i Kseniju.

  Svake se godine taj datum obilježava na groblju i ispred zgrade u kojoj se dogodilo ubojstvo, a obožavatelji još uvijek ne mogu vjerovati da lijepa Ksenija više nije s nama. Podsjećamo, Ksenija Pajčin započela je kao plesačica, a u plesu joj je išlo jako dobro. Tada je odlučila osnovati vlastitu plesnu skupinu koja je pratila najveće zvijezde u to vrijeme, kako na koncertima tako i u spotovima.

  Potom je na nagovor Dragane Mirković, koju je pratila na turneji, poslušala i uzela mikrofon i otpjevala jednu od svojih pjesama. Dragani se to jako svidjelo, a na njezin nagovor snimila je demo, a potom i prvi album koji se prodao u solidnom broju primjeraka. Ovih dana oglasila se i Dragana Mirković koja je rekla da je one noći kad je ubijena imala propušteni poziv sa svoje strane, koji je vidjela prekasno.

  Nikad si ne može oprostiti što nije odgovorila, jer je uvjerena da joj je imala nešto vrlo važno za reći. Podsjećamo, Dragana Mirković otkrila ju je sa samo 15 godina, a već tada je znala da će postati velika zvijezda. Vaša mišljenja o njoj?

  LEAVE A REPLY