Spas za žene: Seka godinama nije mogla ostati trudna, a potom je preko noći rodila 2 sina – tajna je u ovom lijeku, pila ga samo 7 dana

  0
  954

  Danas govorimo o jednom vrlo velikom problemu koji su žene imale u posljednjih 10 godina, a to je vrlo težak način da ostanu trudne. Nekoć su žene ostajale trudne s pjesmom, a danas je postotak žena koje se bore s tim segmentom više nego velik. Mnogo je razloga o kojima govorimo u nastavku današnjeg teksta.

  Mnogi liječnici razlog pronalaze u neaktivnosti današnjih žena koje puno vremena provode za računalom i telefonom i ne miču se, dok su žene nekad bile puno aktivnije, pa imamo slučajeva kada su žene na terenu ili u polju rađale njihova stopala. Danas se takvi slučajevi mogu nabrojati na prstima jedne ruke.

  Seka Aleksić jedna je od najpoznatijih osoba koja je imala vrlo velike probleme s ovim segmentom, no na izlazu iz tjelesne oplodnje, dva je puta ostala trudna. Nedavno je na svom Instagram računu rekla da ima problem s rezistencijom na inzulin, pa je lijek popila po savjetu liječnika, a nakon 4 godine ostala je trudna. Željela je prvo dijete roditi prirodnim putem, ali liječnik je rekao da je carski rez mnogo bolja opcija.

  Najavila je da će vrlo brzo na svom You Tubeu objasniti svojim ženama kako uzimati ovaj lijek i koliko je dobar. Sve u svemu, trebate imati volje i nikada ne gubiti nadu i Bog će vam sigurno poslati jasan znak …

  LEAVE A REPLY