Oglasila se i supruga Tozovca, sva u suzama otkrila posljednje informacije sa klinike – nije dobro

  0
  1161

  Kao što ste mogli pretpostaviti iz samog naslova, danas nemamo dobrih vijesti u vezi s domaćom pozornicom, koja je ionako u vrlo lošem stanju zbog pandemije virusa korone. Vjerujemo da se svi sjećate velikih legendi koje su nas ostavile u posljednjih 6 mjeseci.

  Jay Ramadanovski i Bora Drljača napustili su nas 2020. godine, a prije samo 2 tjedna napustio nas je panonski mornar, sjajni kantautor Đorđe Balašević, koji je umro u Beogradu od uzajamne upale pluća. U proteklih 7 dana imali smo vrlo tužne vijesti iz Srbije, a tiču ​​se zdravstvenog stanja popularnog Tozovca koji se nalazi na beogradskoj Infektivnoj klinici.

  Predrag Živković Tozovac zasigurno je velika legenda što se tiče narodne glazbe, a mi ga posljednjih 35 godina slušamo sa svojim i više nego dobrim hitovima. U beogradsku bolnicu primljen je prije desetak dana, a on je u vrlo teškom stanju i trenutno je povezan s kisikom, jer ima vrlo velike probleme s plućima.

  Njegova supruga Emilija plače gotovo svakodnevno, a sada je svoje iskustvo podijelila sa srpskim novinarima. Sa suprugom se čuje svaki dan, a može se reći da je trenutno u vrlo dobrom stanju, polako se oporavlja. Kako je navela, on i dalje ima upalu pluća, ali parametri same upale polako opadaju. Prema procjeni liječnika, trebao bi izaći krajem tjedna, a zatim zajedno otići u toplice kako bi se oporavili.

  LEAVE A REPLY