Evo kako izgleda majka Sandre Rešić – ljepotica koju je volio Nino, ovo se ne viđa svaki dan

  0
  1463

  Nino Rešić je svaki pjevač koji je ostavio vrlo velik trag na balkanskom glazbenom nebu. Nažalost, preminuo je prije 11 godina, a do tada je prodao gotovo 2 milijuna ploča. Svi su predviđali karijeru sličnu onoj Šabana Šaulića, ali njegova je sudbina bila jača, pa smo se 2010. ipak morali oprostiti od njega.

  Njegova je kći također krenula njegovim stopama pa se može reći da je do danas napravila više nego solidnu karijeru. Sandra Rešić je uz glazbenu karijeru izgradila i reality karijeru gdje je također napravila vrlo solidnu karijeru. Pojavila se u ZG, gdje je također napravila vrlo dobru premijeru, a ljudi su je pamtili po sjajnom scenskom nastupu koji je čak i strogi žiri ostavio bez teksta.

  Nije imala apsolutno nikakvu zaštitu kao kći poznatog pjevača, prije svega, imala je puno teži zadatak, jer se odmah na početku od nje očekivao talent, što je i pokazala. Tako je Sandra prije nekoliko dana pokazala majku Slavicu, koju do sada još nitko nije vidio, a komentari ispod slike govorili su više od riječi.

  Može se reći da je Nino imao jako dobar ukus jer se oženio vrlo lijepom ženom. Njih su se dvije razvele dok je Sandra imala samo godinu dana, a Nino se nakon nje ženio još dva puta.

  LEAVE A REPLY