Đinđićeva sekretarica otvorila dušu i otkrila strašnu tajnu – par mjeseci prije smaknuća intenzivno se družio sa jednim čovjekom, evo ko je on

  0
  2082

  Svi se sjećamo razdoblja kada je Srbija krenula naprijed prije 15 godina pod vodstvom novog premijera Srbije, Zorana Đinđića. Riječ je o čovjeku koji je želio Srbiju uvesti u Europsku uniju, a njegovi se planovi uopće nisu slagali s kriminalnim organizacijama u ovoj zemlji, koje su u to vrijeme cvjetale svojim poslom.

  Odmah je aludirao na činjenicu da ruka mafijaškog i drogerijskog klana mora biti odsječena iz korijena, što se mnogima uopće nije svidjelo. Pod njegovim vodstvom Srbija je naglo krenula naprijed, a onda se dogodilo nešto što se nikada prije nije dogodilo u srpskoj povijesti. Pogubljen je u centru Beograda, a svi su sumnjali u nekoliko mafijaških šefova kojima se zamjerao.

  Tada je započela akcija “Sablja” koja je u samo nekoliko dana odsjekla glave svim mafijaškim šefovima i uhitila stotine velikih i malih kriminalaca. I danas postoji kontroverza oko toga tko je zapravo odgovoran za njegovo pogubljenje. Legija je prva na listi, a zbog tog je dijela i danas u zatvoru. Ovih se dana oglasila i njegova tajnica koja je jednostavno šokirala srpsku javnost nekim svojim pogledima na cijelu ovu situaciju.

  Biljana Stankov bila je njegova osobna tajnica od 1991. godine do dana kada je ubijen. Rekla je da Đinđić nikada nije volio ljude koji nemaju energije i koji nemaju svoje ja, a on uopće nije želio s njima surađivati. S Legijom je bio nekoliko puta na sastanku koji je uvijek loše završio, pa ona misli da je povukao obarač 12. ožujka.

  LEAVE A REPLY