Brena ju je izabrala između 1000 drugih djevojčica – pratila je svaki Brenin korak, onda je i sama postala lice o kome cijela Srbija bruji – je li znate ko je ona?

  0
  728

  Lepa Brena zasigurno je pjevačica koja je postavila vrlo visoke standarde u pogledu narodne glazbe u cijeloj regiji. Proći će puno vremena prije nego što se pojavi pjevač koji će biti barem 50% ovog sjajnog pjevača. Lepa Brena ima toliko hitova, da ih jednostavno ne mogu izbrojati na prste jedne ruke.

  U vrijeme najveće slave snimala je čak i filmove “Vodimo ljubav”, koje je snimala u 3 nastavka. U to vrijeme, 80-ih godina prošlog stoljeća, bila je zvijezda broj 1 u cijeloj Jugoslaviji, a sve djevojke u to vrijeme željele su jednog dana biti Lepa Brena. Danas vam donosimo samo jednu takvu foto priču, a Brena se sredinom 80-ih slikala s ovom slatkom djevojčicom.

  Pitanje dana je sljedeće, znate li koja je to djevojka? Reći ćemo da je jedna od najpoznatijih pjevačica na estradi u posljednjih 20 godina, ima dugu plavu kosu, stalno je u poslovima, a udana je za poznatog srpskog nogometaša. Je li vam sada lakše odgovoriti? Naravno, riječ je o Jeleni Karleuši koja je definitivno uvijek obožavala lijepu brenu i nikada nije skrivala da joj je ona idol, te da je zbog nje počela pjevati.

  Ova slika nastala je nakon njezinog koncerta u Vrnjačkoj Banji, a da su njih dvoje zaista dobri prijatelji govori i činjenica da se rado odazvala da bude u žiriju Zvezde Granda.

  LEAVE A REPLY