Bivši muž (76) ju je šutnuo zbog 30 godina mlađe glumice – rodila mu je blizance, Savića sikti kad je vidjela kako izgleda

  0
  1067

  Danas malo razgovaramo o domaćoj sceni, a i o nekim pjevačima o kojima se u posljednje vrijeme nije puno pisalo. Jedna od njih je sigurno Snežana Savić, koja, iako je ušla u sedmo desetljeće svog života, izgleda poput bombe i na sebi nije obavila gotovo nikakvu plastičnu operaciju. Ono što je karakteristično za ovu ženu je da kad je vidimo ne znamo je li pjevačica ili glumica?

  Karijeru je započela 70-ih godina prošlog stoljeća kao kazališna glumica, a svojom je elegancijom i ljepotom definitivno plijenila poglede svih najmoćnijih političara u zemlji. Čak je i Slobodan Milošević u to vrijeme iskrvario s kolegicom partnericom oko Snežane Savić, a iako je bio oženjen, nije se mogao suzdržati i prema njoj je pokazivao otvorenu simpatiju.

  Nije odabrala nijednu, a njezin ljubavni život bio je pravi brodolom. Proslavila se ulogom u hit seriji “Bolji život”, gdje je pokazala svoje slične glumačke vještine, a može se reći da je u to vrijeme izgledala najbolje u svom životu. Dragoslav Lazić njezin je bivši suprug s kojim ima i kćer Anitu, a njih dvoje razveli su se nakon samo 3 godine braka.

  Čak i ako ima 76 godina, odmah se oženio glumicom koja je, vjerovali ili ne, čak 30 godina mlađa od njega, a čak mu je i rodila blizance, a može se reći da ova plavuša izgleda kao da ima glavobolja. njih su se dvojica vjenčali u kući Bate Živojinovića, koji im je ujedno bio i vjenčani kum.

  LEAVE A REPLY