Cecina kćer više ne izgleda ovako – djevojka promijenila sve, u ovaj jedan detalj svi gledaju u čudu – šta joj je ovo trebalo?

  0
  1052

  Prije nekoliko godina Anastasija Ražnatović, poput svoje majke, krenula je stopama šou-biznisa. No, za razliku od Cece, shvatila je da je njezin glazbeni put više nego drugačiji, pa je narodnoj melodiji dodala pop-rnb zvuk koji je osjetljiviji na mlađu publiku. U tome je bila vrlo uspješna, a dovoljno je vidjeti samo broj pregleda na njezinom kanalu You Tube koji ima milijune.

  Vrlo dobro joj ide i na Instagramu, a je li to zato što je kći popularne majke ili je na njoj da to ostavi vama na prosudbu. Nakon Veljka, koji se prije gotovo 2 godine oženio i dobio dijete, napustila je i obiteljsko gnijezdo, te otišla u Novi Sad gdje živi sa svojim zaručnikom.

  Može se reći da je shvatila snagu društvenih mreža pa je na Instagramu skupila preko milijun sljedbenika, a kao što vidite vrlo dobro naplaćuje. Svako malo oglašava neki proizvod, a kako se doznaje iz srpskih medija, jedna reklama košta od 3 do 5 tisuća eura, pa se može reći da živi vrlo solidno u ovim teškim vremenima, koja su sa sobom donijeli koronavirus.

  S Maldiva se vratila prije nekoliko dana gdje je punila baterije, pa je tako sve svoje obožavatelje iznenadila s Instagrama gdje je pokazala nove obrve. Prišla je popularnom podizanju obrva i može se reći da sada izgleda potpuno drugačije. Biste li ikad učinili nešto sa svojim obrvama? Što mislite o ovoj vrsti liječenja? Napišite nam sve u komentarima …

  LEAVE A REPLY