Ceca se pojavila na sudu, a njen stajling koji vrijedi kao 15 prosječnih srpskih plata komentarišu svi (video)

  0
  1135

  Ceca Ražnatović sigurno je pjevačica, koja nije obična zvijezda. U narodu poznata kao “srpska majka”, ona je jednostavno više od same pjevačice, a prije svega zbog braka sa poznatim zločincem Željkom Ražnatović Arkanom s kojim ima dvoje djece. Taj joj je brak donio puno više nego što je mogla zamisliti. Karijera joj je krenula uzlaznom putanjom od trenutka kada je postala Ražnatović.

  Naslijedila je ogromno bogatstvo od svog pokojnog supruga, ali i utjecaj koji joj je donio mnogo u godinama koje su uslijedile nakon svega toga. Donio je i puno ružnih stvari, kada je bila velika policijska akcija “Sablja”, koja je zatamnila skup kriminalnih klanova u Srbiji, i bila je dobro, pa je provela nekoliko mjeseci u zatvoru, a morala je platiti 20 milijuna tadašnjih državnih maraka za pronevjere koje su počinili njezin suprug i ona u FC “Obilić”, što je bilo pokriće za njihove kriminalne aktivnosti.

  Što se tiče njezine karijere, na You Tubeu nema mrlje, milijuni pregleda, ujedno je i najjača na Instagramu, a dovoljno je vidjeti da je prati preko 1,2 milijuna ljudi. Ono što je za nju karakteristično su stalne svađe s Jelenom Karleušom s kojom se posljednjih 20 godina povlači na sudu.

  Jučer se pred beogradskim sudom pojavila u Teddy kaputu koji je koštao 3.500 eura, a imala je i torbu Louis Vuitton za koju je platila 1.750 eura. Balenciaga čizme platile su nevjerojatnih 800 eura, dok je džemper Moncler platio isto, a za traperice je dala samo 35 eura. Pogledajte i sami kako je Ceca izgledala pred Višim sudom u Beogradu.

  LEAVE A REPLY