Baba primila vakcinu, a onda dobila čudan uput od doktora – ono što ćete pročitati ostavit će vas bez teksta

  0
  1698

  U posljednjih nekoliko mjeseci cijepljenje je započelo u cijelom svijetu, a do sada je cijepljeno oko 191 milijun ljudi širom svijeta. Međutim, ono što je vrlo zabrinjavajuća činjenica je da je cijepljenje započelo tek u 10 zemalja svijeta, a pogađate, to su samo bogate zemlje svijeta. Mnogi se liječnici pitaju, kada će doći red na malo siromašnije?

  Stoga se predviđa da bi, ako se trend cijepljenja nastavi kod bogatih, a siromašniji ostanu na strani virusa korone, moglo trajati i do 7 godina. U tom pogledu Srbija je jedina zemlja u Europi koja nije toliko ekonomski razvijena i do sada ima gotovo milijun cijepljenih. Upravo iz tog razloga trebali bismo čestitati Aleksandru Vučiću na ovom postignutom rezultatu.

  Sjedinjene Američke Države su prve započele cijepljenje, a u nastavku današnjeg članka donosimo vrlo zanimljiv slučaj koji se tamo dogodio. 81-godišnjakinja Evelyn Shaw prije nekoliko dana primila je još jedno cjepivo, a nakon samo 5 minuta dobila je vrlo čudnu uputu od svog liječnika.

  Kako svaki liječnik piše nečitko, tako je i ovaj napisao nešto vrlo nečitko, pa je baki trebalo najmanje 10 minuta da shvati što je napisao u uputama. “Sad smijete zagrliti svoju unuku”, napisao joj je liječnik, jer posljednja 3 mjeseca nije smjela biti u kontaktu sa svojim unucima. Njezina kći Jessica rekla je da je njihov susret bio više nego emotivan pa je na kraju pustila suzu zbog svega toga.

  LEAVE A REPLY