Tuga u Srbiji, napustila nas je zauvijek velika legenda, svi smo gledali ovu seriju

  0
  1483

  A za danas nam s domaće pop scene ne dolaze dobre vijesti. U posljednjih godinu dana virus korone ubio je vrlo velik broj poznatih osoba, kako kod nas, tako i širom svijeta. Doduše, mnogi od njih već su bili u kriznim godinama, ali da su zadržali malo više vremena, mogli bi produžiti život, da su bili samo malo oprezniji.

  Međutim, činjenica je da što je osoba starija, to je tvrdoglavija i sve više misli da je pametnija od cijelog svijeta. Iz tog su razloga mnogi od njih dobili teški oblik koronavirusa, pa su kasnije ušli u vrlo ozbiljno zdravstveno stanje i više im nije bilo spasa. Posljednji takav slučaj dogodio se prije samo dva tjedna kada nas je napustio veliki Đorđe Balašević.

  Podsjećamo, početkom veljače kod kuće je razvio simptome koji su bili vrlo slični covid 19, ali nije htio ići liječniku. Tek nakon 10 dana kada je vidio da je vrag odnio šalu, otišao je u zaraznu kliniku u Beogradu, a tada je ustanovljena bilateralna upala pluća i za njega nije bilo izlaza. Danas još jedan odlazak, ali ovaj put glumačke legende, i vjerujemo da ste svi gledali legendarnu “Žikinu dinastiju”.

  Darinka Calenic, poznata Dara iz Žikine dinastije, preminula je rano jutros u 87. godini u Americi. To je ujedno bila i njena jedina uloga u Jugoslaviji, nakon čega se udala u Americi gdje je ostala do svoje smrti. Sprovod će se održati s najužom obitelji u Novom Sadu.

  LEAVE A REPLY