Srbija u nevjerici – razvela se a sin ostao kod oca – Brenina snajka roni suze, ne može doći sebi – dobro je bilo, dok se nije ona pojavila

  0
  2631

  U nastavku današnjeg članka malo ćemo se zabaviti s domaćom pozornicom, koja je definitivno u krizi, jer kako je krenula situacija s virusom korone, definitivno nema posla. Međutim, neki se pjevači iz Srbije snalaze kako mogu. najbolji je primjer Darko Lazić, koji je večer prije nastupio u kući, na privatnoj zabavi.

  Slike su se pojavile, a vidjet ćemo hoće li popularni srpski pjevač snositi neke sankcije i hoće li uopće izbjegavati plaćanje poreza državi. Međutim, imamo i pjevače koji nemaju problema sa životnim problemima, a koje je donijela pandemija virusa korone. To se prije svega odnosi na klan Živojinovića, koji ima zalihe novca za sljedećih nekoliko generacija. Tako se o Breninoj djeci brine doživotno, a njezina popularna snaha Aleksandra Prijović ne mora toliko brinuti oko mogućih nastupa.

  Iz hobija se odazvala pozivu s TV Pink, gdje je aktivna u žiriju “Nikad nije kasno”, i to radi isključivo iz hobija. U posljednjoj epizodi jednostavno nije mogla zaustaviti emocije i plakala je jer je njezin emotivni nastup definitivno pogodio tamo gdje je bila najslabija. Snežana Bosančić izašla je na pozornicu i otpjevala pjesmu “Tebi majko misli lete”.

  Ova natjecateljica ispričala je svoju tešku životnu priču koja je definitivno pogodila Aleksandru Prijović. Živjela je u Tuzli, razvela se i sin joj je pripadao ocu, a preudala se u Užicu. Danas sa suprugom živi u Crnoj Gori, a sin dolazi samo s odmorom da je vidi, a kako kaže, jako joj je teško. Sve je bilo vrlo emotivno.

  LEAVE A REPLY