Slučaj koji je zgrozio regiju – pjevačica je smaknuta u kući, a na nasip je odnesena kasnije – evo ko je nosio i u čijem stanu se sve desilo

  0
  3440

  Slučaj ubojstva poznate Grand pjevačice Jelene Marjkanović i dalje intrigira cjelokupnu balkansku javnost koja je i dalje vrlo znatiželjna je li tu zaista njezin ubojica, suprug Zoran Marjanović. Podsjećamo, bio je na nasipu u Crvenki u vrijeme njezinog ubojstva, a bio je nad njezinim mrtvim tijelom kada je pozvao policiju tog kobnog 2 pristupa.

  Na pitanje policije kako nije vidio ubojicu i što je radio u odijelu na nasipu, dok je njegova supruga trčala u trenirkama i tenisicama, dao je vrlo oprečne izjave. Ne pomaže mu ni činjenica da mu je telefon isključen, samo 2 minute prije smrti jelena. Zbog toga je on i dalje glavni osumnjičenik za njezino ubojstvo, a novi ciklus suđenja trebao je biti početkom ovog mjeseca, koji je zbog njegove bolesti odgođen za kraj ožujka.

  Protiv njega postoji mnogo dokaza, a najveći je svakako činjenica da je na njegovim hlačama pronađena Jelenina krv pomiješana s blatom s nasipa u Crvenki. Ne pomažu mu ni podaci prvih susjeda koji su svjedočili na beogradskom sudu i rekli da su se 2. travnja 2016. žestoko posvađali ispred kuće.

  Prema posljednjim informacijama, Jelenina odjeća bila je previše čista pa se sumnja da je ubijena u kući, te da su je Zoran i još jedan pomoćnik odveli na nasip, te namjestili da izgleda poput ubojstva, s kojim on nema ništa učiniti … Mislite li da je Zoran kriv ili nije?

  LEAVE A REPLY