Pa zašto kriju da su braća? Poznati srpski pjevač rođeni je brat Žike Jakšića, vijest odjeknula cijelim regionom, svi ga znate

  0
  2981

  Danas govorimo o Žiki Jakšiću, koji je zasigurno jedan od najpoznatijih lidera u cijeloj ovoj regiji. Od 2003. voditelj je emisije “Zvezde Granda”, koja je zasigurno jedna od najgledanijih u cijeloj regiji, a koja je postavila neke norme u vezi s narodnom glazbom općenito na Balkanu.

  2015. godine televizija Pink pokrenula je projekt koji je pružio priliku svim starijim ljudima koji su propustili priliku za pjevačku karijeru u projektu nazvanom “Nikad nije kasno”. Tada je Žika preuzeo montažu ovog izuzetno gledanog projekta, a zasigurno je dobro poznata osoba i svi su ga odmah povezali s TV Pink. O njegovom se privatnom životu zna vrlo malo, jer pokušava zaštititi svoju privatnost što je više nego normalna stvar.

  Žika Jakšić rođen je u Aleksandrovcu 6. veljače 1964. godine, a osnovno i srednje obrazovanje završio je 1982. godine. Kad pomislimo na Žiku Jakšića, uvijek ga povezujemo s narodnom glazbom, ali njegov je brat u potpuno drugačijem svijetu glazbe i bavi se rock glazbom. Ko bi rekao? Jeste li znali za ove podatke? Vladimir Jakšić Rus mu je brat, a 90-ih bio je frontmen grupe “Revolvers”.

  Ako niste znali, njegova grupa revolvera potpisala je sjajne hitove iz tog doba: “Himna protesta”, “Nema povlačenja, nema predaje”, “24 sata dnevno rock and roll”, kao i mnoge druge. Jeste li ikad pomislili da je ovo Žikin brat? Napišite nam svoja mišljenja u komentarima …

  LEAVE A REPLY