Ovo je Maša Ražnatović legenda kćerke za koju niste znali – ljepotica krenula stopama slavnog oca

0
1032

Danas ima puno ljudi na društvenim mrežama koje prvi put vidimo i shvaćamo da su kćeri ili sinovi ili bliska rodbina neke vrlo poznate osobe za koje nikada nismo znali. To je jedna od rijetkih prednosti koje nam danas donose društvene mreže. Vjerujemo da ste, pročitavši današnji naslov, odmah pomislili na Željka Ražnatovića Arkana.

S jedne strane, to je normalna stvar, jer preminuli ima 8 djece, a mi ih gotovo sve znamo, a neka je dobio i sa socijalnim radnikom iz Belgije, s kojim zapravo nije bio u braku. Zastupala ga je dok je bio u zatvoru u Belgiji 70-ih godina prošlog stoljeća, i tako su zapravo dobili svoju kćer Sofiju.

Danas govorimo o drugoj Ražnatović, koja se zove Maša, i nije njegova kći, ali otac joj je vrlo poznati košarkaš koji je slavu stekao 80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća. vjerujemo da već pretpostavljate da je to slavni Miško Ražnatović, danas poznati košarkaški menadžer. Maša je prije nekoliko dana napunila 18 godina, a u svojim je godinama vrlo uspješna i igra za ŽKK Art Basket, a u svojoj je kategoriji juniorska reprezentativka Srbije.

Maša obožava putovati, a sve to objavljuje na Instagramu, gdje je prati gotovo 16 000 pratitelja, a odredišta na koja odlazi na odmor više su nego fenomenalna.

LEAVE A REPLY