Novi detalji istrage – planirali su da mi otmu Danila. sad će tek da vide Bič Božji, predsjednik zapjenio

  0
  1351

  Kako je Veljko Belivuk uhićen, mediji ne prestaju širiti informacije o njegovom kriminalnom klanu koji je u godinama iza nas radio brutalne stvari. Vrhunac svega ovoga bila je izvanredna sednica Vlade Srbije na kojoj je prikazano nekoliko dijapozitiva koji nikada nisu prikazani i koji su pokazali svu moguću brutalnost Veljinih ljudi.

  Kako dani prolaze, sve je više dokaza protiv Velje Belivuka, poznatijeg kao nevolja, a ako se to sada može reći, trebalo bi se dogoditi čudo kako bi izbjegli doživotni zatvor ili maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora. Međutim, prema napisima srpskih medija, on je vrlo jak i već se nagađa da će izaći iz zatvora, kad ga nitko ne vidi, i vratiti se u roku od nekoliko sati. Vjerujete li u ove stvari?

  Koliko su bili jaki govori činjenica da su planirali i atentat na predsjednika Srbije Aleksandra Vučića. To je za njih još teža okolnost, pa će im trebati čudo da se dogodi bez prolaska s maksimalnom zatvorskom kaznom. No, kako piše Informer, Belivuk je sa svojim ljudima planirao i otmicu Danila Vučića, predsjednika Republike Srbije. Sve je to bilo planirano dugi niz godina, ali budući da su shvatili da je nemoguće doći do predsjednika Srbije, sljedeća meta bio je njegov sin.

  Posljednjih godinu dana bio je konkretno i neprestano praćen, tako da se očekivala konačna otmica, što na sreću nisu uspjeli realizirati.

  LEAVE A REPLY