Nišlijka se udala za svoga svekra (75) zbog penzije od 800 eura – cijelo selo otkrilo sramotnu tajnu

  0
  2085

  U današnje vrijeme svijet je potpuno sišao s uma što se tiče nekih osnovnih stvari. Više se ne možemo iznenaditi ako vidimo četverogodišnjaka kako puši ili sedmogodišnjaka koji se drogira i puši marihuanu. Sve je palo pod loš utjecaj društvenih mreža, a mladi su sve više pod lošim TV i internetskim sadržajem, pa nas takve stvari više ne iznenađuju.

  Danas govorimo o segmentu ljubavi koji se totalno promijenio u posljednjih 10 godina. Sve je na ovaj ili onaj način postalo korist, uglavnom brakovi i veze koji su financijski i koji su danas postali vrlo važan segment svakog društva. Danas govorimo o braku koji je brzo postao popularan u cijeloj Srbiji, a cijela se priča dogodila u Nišu.

  Kao što vidite u samom naslovu, danas govorimo o jednoj djevojci koja je uznemirila cijelo svoje selo kad se udala za vlastitog tasta? Tako se prošle godine MM (39) iz Niša razvela od tadašnjeg supruga i udala za tasta, odnosno oca njenog supruga koji ima 75 godina, a sve zbog mirovine koju prima iz Njemačke, a koja iznosi vrlo solidnih 800 eura po srpskim standardima.

  Vjerovali ili ne, iako se na sudu razvela od supruga i na isti se način predala njegovom ocu, i dalje je udana za svog supruga samo na papiru se navodi da je supruga njegova oca. Cijelo ju je selo osudilo za cijeli slučaj, ali bila je vrlo lukava pa joj je nakon njegove smrti ostala djedova mirovina.

  LEAVE A REPLY