Najmoćnija žena Srbije uhvaćena sa kćerkom – nismo ni slutiti mogli čime se bavi

  0
  1663

  Za danas se malo dotaknemo vrlo moćnih žena u regiji, koje su doživjele osobnu ekspanziju u posljednjih 10 godina. Nekoć nismo mogli imati ženu na moćnom položaju, a danas imamo donedavnog predsjednika države. Vjerujemo da svi znate da je ovo predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, koja je tu funkciju obnašala do prije 2 godine.

  Danas je sve više žena koje sudjeluju u politici, ali i u drugim segmentima društva. Danas se malo fokusiramo na Srbiju i razgovaramo o vrlo poznatoj poduzetnici. Svi ste vidjeli Dariju Kisić Tepalčević, koja je do Skupštine Srbije došla kroz krizni stožer, a i danas je u medijima.

  Milka Forcman je žena za koju vjerujemo da prije niste čuli, a rođena je 1969. godine. Imala je sreću da je diplomirala na fakultetu i sveučilištu u Londonu, a nedavno se vratila u Srbiju gdje je postala vrlo važan element korporacije nazvane Delta Holding. Malo-pomalo došla je na mjesto potpredsjednice, a 2015. godine dobila je nagradu za menadžera godine.

  Milka je udana i ima dvoje djece, a starija kći Marija danas studira u Ženevi i želi se baviti modnim kreacijama, ima 18 godina i za nju se može reći da je prava ljepotica. Uvjerite se i sami kako lijepo izgleda. Napišite nam sva svoja mišljenja u komentarima.

  LEAVE A REPLY