Imamo otužne vijesti o legendi srpske muzičke scene – doktori se složili, nema nade, tuga

  0
  3307

  Domaća balkanska scena ne ide dobro u pogledu nekih novih izdanja, a očito se ni 2021. neće dogoditi ništa konkretno. Covid 19 definitivno je slomio krila svim izvođačima, koji se bore s karijerom. Imamo slučajeve poput Darka Lazića i Sandre Afrike koji nastupaju na kućnim zabavama, u kućama i stanovima u Srbiji, što je postalo potpuno novi trend.

  Rijetki su oni poput Goce Tržan koja je u novoj 20021. godini snimila samo jednu pjesmu, jer se vrlo teško usuditi nešto snimiti, prihoda nema, pa je svaka investicija vrlo rizična. Nitko ne zna koliko će sve ovo trajati, pa je štednja jedina vrsta ulaganja u cijelu ovu priču. Povrh svega, imamo i virus korone koji napada sve što stigne, a sigurno su najugroženiji oni koji su prešli 60 godina.

  Najbolje se to osjećalo na pozornici, jer osim starijih, imamo i glazbenike koji su podlegli ovom zlokobnom virusu u dobi od 40 godina i samo djelić. Posljednji takav slučaj što se tiče rock and rolla je odlazak legende gitare, člana Riblje Čorbe, Miše Aleksića, koji je preminuo u roku od samo nekoliko dana. To je užasno pogodilo njegovog dugogodišnjeg prijatelja Boru, čorbu, koji uopće nije dobar, o čemu ne voli govoriti u medijima.

  Dok priče kruže po kuloarima, on ima tumor prostate, a to ga izjeda zadnjih par godina, pa stalno provodi vrijeme s liječnicima i raznim klinikama, a najveća podrška mu je svakako supruga koja je ujedno i njegova najveća podrška u životu. Volite li RIBLJU ČORBU

  LEAVE A REPLY