Estrada treperi – Brena se oglasila o svojoj teškoj bolesti, otkrila detalj koji mnogi nisu znali – čim sam saznala za bolest, odmah sam

  0
  1116

  Lepa Brena zasigurno je netko tko je obilježio balkansku pozornicu u posljednjih 40 godina i netko tko je u svim mogućim aspektima postavio vrlo visoku normu za narodnu glazbu. Njezine pjesme se i danas jako slušaju, a posebno se odnosi na period kada je nastupala sa Slatkim grijehom. Međutim, i nakon toga u solo karijeri ostvarila je vrlo velik broj hitova.

  Početkom 2000. godine, zajedno sa Sašom Popovićem, ušla je u projekt pod nazivom “Zvezde granda”. Bio je pravi hit, jer vrlo dobro vidite što im je sve ovo donijelo u posljednjih 20 godina. Milijuni eura na računu, a nedavno su dio vlasništva prodali britanskoj producentskoj kući, čime su zaradili dodatnih 20 milijuna eura.

  Međutim, u posljednje 2 godine, kako je ušla u sedmo desetljeće života, definitivno se povukla i posvetila obitelji, a jedan od glavnih razloga je što je krenulo sve sa zdravljem što je skrivala proteklih godina stići. Ako tome dodamo činjenicu da je cijela situacija s virusom korone smanjila kretanje, onda joj je još teže. Jedna od stvari koja je jako smeta je tromboza s kojom se bori zadnjih 10 godina.

  Kako kaže, promijenila je način prehrane, puno se više kreće i ne dopušta da joj bilo kakvi poroci poremete disciplinu i ravnotežu. Cijepljena je prije nekoliko dana, a najteže joj pada što sestru nije vidjela u Kanadi više od godinu dana. Vaša mišljenja?

  LEAVE A REPLY