Džaba Guči haljina od 7000 eura, ako si u duši seljanka – zeleno šljašto. kao ćurka u njoj

  0
  2648

  U današnje vrijeme na sceni je vrlo važno kako izgledaš, ako si žena, važno je koliko grudnjaka nosiš, kako se šminkaš i kako pjevaš? Pa, to uopće nije toliko važna stavka, jer danas je to vizualno vrlo važno, a sve se svodilo na to. Zbog toga više nema na vidiku novih Snežane Đurišić ili Ane Bekute. Danas se posvećujemo staroj gardi pjevača, a Dragana Mirković je sigurno jedna od njih.

  Osamdesetih je napravila veliki procvat svojim albumom “Sympathy”, koji je jednostavno osvojio jugoslavenske top liste. Već tada je “osuđena” da je temelj nove generacije, a zajedno s Cecom Veličković to je definitivno učinila. Postavila je neke parametre, koji neće biti nadmašeni sljedećih 50 godina, što je više nego sigurno.

  Do danas je prodano milijune albuma, a rasprodani su i stadioni i dvorane kako bi vam se uklapale oči. Prije deset godina osnovala je svoju prvu televiziju, koju je nazvala DM televizija. Od tada je definitivno malo okrenula glazbu i posvetila se obitelji, a pomalo je usredotočena na društvene mreže i redovita je na Instagramu sa svojim kreacijama i mjestima koja posjećuje.

  No, ono što je očito jest da Dragana Mirković, unatoč velikom novcu koji ima, uopće nema ukusa. nedavno se pohvalila svojom luksuznom haljinom Gucci za koju je dala vjerovala ili ne punih 7000 eura. Međutim, komentari modnih stručnjaka kažu da joj je ovaj izbor totalno promašio. Vaša mišljenja

  LEAVE A REPLY