Dječak pokazao crtež u školi – dva sata poslije, policija mu uhasila majku i dobila je doživotnu robiju, evo šta je nacrtao

  0
  2897

  Kako je započelo masovno širenje društvenih mreža, tako su i vijesti iz cijelog svijeta postale dostupne samo nekoliko minuta nakon što su se stvarno dogodile. Ovo je u nekim slučajevima vrlo korisna stvar, ali u većini slučajeva nije baš dobro i to je sigurno situacija koju trebaju riješiti ispitanici koji vode Instagram i Facebook društvene mreže.

  Dakle, danas vam donosimo jednu priču, koja je potresla cijele Sjedinjene Države, a u njima je glavna vijest dječak koji ima samo 6 godina. Amanda Lewis (35) pokušala je samoubojstvo u svojoj zatvorskoj ćeliji 2017. godine. Na to je bila prisiljena jer je osuđena na doživotni zatvor, vjerovali ili ne, iza rešetaka ju je poslao vlastiti sin.

  Sve je počelo kad se njegova sestra, koja ima samo 4 godine, ugušila u bazenu, sve je definirano kao nesreća, a onda je nakon nekoliko tjedana umjetničko dijete u školi dobilo domaću zadaću da naslika događaj iz stvarnog života. Kad je učiteljica vidjela crtež, odmah je pozvala policiju koja je došla sa socijalnom radnicom koja je odmah razgovarala s djetetom.

  Na slici je bila žena koja je bila u bazenu s djevojkom s rukom na ustima. Kad ga je policija pitala o kome se radi, rekao je da je njegova majka udavila njegovu sestru u bazenu. Dječak je povučen i prije crtanja, a sada je poznat pravi razlog njegove depresije. Vaša mišljenja o svemu tome?

  LEAVE A REPLY