Beograd na nogama – uhapšena dadilja (51) koja je davala bebi lijekove za smirenje

  0
  898

  Iz dana u dan u domaćim medijima neprestano možemo vidjeti neke vijesti koje je vrlo teško razumjeti. Stalne vijesti iz domene crne kronike svuda su oko nas, a kad vidimo i čitamo da je počinjeno nasilje nad maloljetnicom i malim djetetom, jednostavno nam neće biti dobro.

  Zato je glavno pravilo slijediti kome se dijete daje na skrb i tko će biti vaša dadilja ako vaše dijete ne ide u vrtić. Mnogi to shvaćaju neozbiljno i bez ikakvih provjera daju svoje jedino dijete koje ima samo nekoliko mjeseci u ruke osobe za koju ne znaju tko je i što je. Upravo je jedan takav slučaj potresao cijeli Beograd i Srbiju danas, kada je 51-godišnja dadilja, beba koju je čuvala, uzimala tablete za smirenje.

  Prema riječima Anadoly Agensy, S.C. (51) privedena je kasno sinoć jer je dadilji koju je smirivala dala sedative, što joj je potpuno izvan svijesti. Prema Ministarstvu unutarnjih poslova Srbije, ona se tereti za zanemarivanje i zlostavljanje maloljetnice. Trenutno je u pritvoru od 48 sati.

  Povodom cijelog ovog slučaja danas su se oglasile mnoge poznate osobe, a najglasnija od svih bila je Serka Aleksić koja je rekla da ima 2 žene za čuvanje djece. Prvu je upoznala putem preporuke, a s njima spava, a osim što se brine o najstarijem sinu, crta s njim, uči brojeve i slova, pa je postala i članom obitelji. Drugu je upoznala kroz prvu, a na posao dolazi svaki dan, ali i nju i supruga provjeravali su.

  LEAVE A REPLY