Sin Sanje Ilić kojeg je dobio u braku sa Zlatom je danas uspješan čovjek – žene mu se bacaju od noge, kakav frajer

  0
  783

  U ovaj novi radni tjedan ulazimo s vrlo tužnim vijestima, koje nam dolaze iz Srbije. Vjerujemo da ste svi do sada čuli da je legenda srpskog kazališta i filma Borsilav Komnenić preminuo jučer ujutro u 64. godini. Vodio je vrlo veliku bitku s bolešću, proslavio se u hit seriji “Bolji život”.

  I to nije kraj, jer je započela nova godina, u posljednja 2 mjeseca napustio nas je vrlo velik broj poznatih osoba u cijeloj regiji, a jednostavno nema dana, a da se ne čuju neke vrlo ružne vijesti. Đorđe Balašević posljednji je velikan koji nas je napustio 19. veljače, također u 64. godini.

  Osnovao je veliki ansambl “Balkanika” koji je odmah izbio na scenu, a sve je počelo 1998. godine, a dvije godine kasnije s njom je predstavljao Srbiju na Eurosongu. U mlađim danima čak je nastupao i za Tita, a mi dobro znamo koliko je Josip Broz bio težak prema tim stvarima. Danica Krstić, pjevačica s Balkanike, kao i drugi umjetnici, danas na svojim profilima na društvenim mrežama odaju počast preminulom skladatelju.

  Vrlo je dugo u braku sa suprugom Zlatom koja je umrla prije 10 godina od moždanog udara. S njom ima i sina o kojem nije puno pričao u javnosti. Sin Andrej danas je u video produkciji i radi s vrlo poznatim ljudima iz cijele regije. Od 2012. ima svoju privatnu televiziju …

  LEAVE A REPLY