Ona je bila ženski Aca Lukas i najljepša srpkinja – ušla u sektu, promijenila lični opis – evo šta je sa njom danas

  0
  1858

  Danas se vraćamo malo u 90-te prošlog stoljeća, kada se živjelo 120 na sat. Bile su to vrlo neugodne godine na Balkanu, rat je bjesnio u Bosni i Hrvatskoj, dok je Srbija bila pod sankcijama, a tamo je vladao kriminal, a glave su se gubile dok se govorilo o keksu. Djeca od 15 godina nosila su zlatne lance, trenirke su bili normalni oblaci, a svaka druga osoba imala je pištolj.

  Glazbena scena tog doba, kao i kulturni dio života na Balkanu, iznjedrili su neke pjevače koji su i danas ostali popularni. Dovoljno je reći da su tada beogradski splavovi doveli jednog Acu Lukasa, koji je do danas ostao aktivan na pozornici. Međutim, danas govorimo o ženki Lucas, koja je puno obećavala i koja je jednostavno pala na zemlju.

  Marina Živković se zove i imala je u to vrijeme veliki hit pod nazivom “Plavi kaos”, koji je cijelo to ljeto jednostavno svirala davne 1991. godine. U tom je razdoblju, zajedno s Acom Lukasom, napravila pravi mali poklon na beogradskim splavovima. 2006. odlučila je mikrofon ostaviti u arhivi jer se jako razboljela, dobila tumor, a onda je odlučila sve staviti u svoje ruke.

  Danas se zove Maha Matra, a ona se počela baviti duhovnim iscjeljivanjem, i na taj je način prevladala zlokobni tumor. Evo kako ona izgleda danas.

  LEAVE A REPLY