Nijedna žena u Srbiji nije dobila ovo za 8.mart – Ceca izbezumljena kad je otvorila Bogdanov poklon – odmah uslikala da svi vide

  0
  909

  Danas je Dan žena, a 8. mart sigurno znači nešto svakoj ženi na svijetu. Ovo je dan za koji su se borile i koji su pobijedile 1923. godine, kada je 8. ožujka na Kongresu žena u Chicagu proglašen Međunarodnim danom žena. Na ovaj će dan gotovo sve žene biti sretne s jednim cvijetom, ako ništa drugo. Međutim, cijela situacija s virusom korone sve je poremetila.

  Tako je većina ugostiteljskih objekata na ovaj dan zaključana ili otvorena samo do 20 sati, pa će ova noć uglavnom biti dočekana u privatnim aranžmanima i kod kuće. Ulice su danas pune prodavača cvijeća, koji nude cvijeće po vrlo povoljnim cijenama, a muškarci kupuju kao ludi.

  Mnoge poznate osobe danas su se oglasile i pokazale što su dobile od svojih lijepih polovica, pa se Ceca Ražnatović ne razlikuje od ostalih žena. Tako je na nebu posljednja 2 mjeseca, zaljubljena je, a Bogdan Srejović, koji je mlađi od nje 9 godina, jako ju je obradovao rano jutros. Tako ju je oduševio savršeno ukrašenim kolačima, od kojih su neki bili u obliku srca.

  Uz ovo, dobila je i buket cvijeća, šampanjca i malih medvjedića. Ove su slike zaradile puno lajkova i pozitivnih komentara. Što ste dobili za 8. ožujka? Napišite nam u komentarima …

  LEAVE A REPLY