Zaova žestoko oplela po snajki – krilo se do sad sve, evo šta mu je uradila – to joj nikad neću oprostiti

  0
  1609

  Estrada i cijela pop scena na Balkanu posljednjih godinu dana jako pate. Nema posla, kriza raste i nerijetko je da barem jednom dnevno na društvenim mrežama ne čujemo ili čitamo kako je kriza pogodila sve, čak i one koji su bili više nego dobrostojeći, sve do cijele ove krize pokrenut virus.

  Svi se sjećamo onog prvog vala virusa korone, kada je bilo sigurno oko 2 mjeseca kada nitko nije napustio kuću, a onda smo imali puno razvoda, i sve je više nego logično. Više nisu izlazili, pa su supružnici morali puno više vremena provoditi s partnerom, a onda su nastale velike svađe.

  Iz tog razdoblja imamo vrlo specifičan slučaj između Severine i Igora Kojića. Vjerujemo da se svi sjećate te scene kad je divlja Severina istrčala iz kuće u pola jedan. Privedena je u policijsku postaju u Beogradu, a čak je platila i ozbiljnu novčanu kaznu. Čak je i otišla kod svoje majke u Split, a tim je logičnije bilo da se razvede, jer s Igorom nikad nije došla u Beograd. Već se javno pojavljuje s poznatim hrvatskim uzgajivačem grožđa i kvalitetnih vina.

  Sada se oglasila i Igorova sestra Nataša koja se javno prozivala u medijima, rekavši da je iskoristila njihovu dobrotu i da im je ovakvim ponašanjem zabila nož u leđa. I ona i Keba i njezina majka pratili su je s Instagrama. Vaša mišljenja o ovom braku i tko je zapravo ovdje više kriv?

  LEAVE A REPLY