Riješena misterija – evo šta vaša djeca nasljeđuju od oca – ako vam se ne sviđa ovo, nemojte imati djecu s njima

  0
  1749

  U nastavku današnjeg članka nalazi se vrlo zanimljiva priča, koja će vas sigurno zanimati, a posebno će se svidjeti svim onim parovima koji namjeravaju imati djecu. Uvijek imamo neke slatke svađe između parova i zezancije, kako dijete zapravo izgleda. Kad je fizičko, čija je priroda, pa je tako iz godine u godinu jednostavno neizbježna stvar koja se može dogoditi.

  Međutim, danas ćemo se malo pozabaviti ovom pojavom, ali s medicinskog aspekta, jer ćete na taj način zasigurno znati kako dijete izgleda i čiji iglice zapravo prevladavaju. Da ne kompliciram puno, većina djece od oca uzima 60%, dok od majke preuzima 40% svojih osobina i fizičkog izgleda.

  Primjerice, ako je majka niska, a otac visok, u većini slučajeva dijete će biti visoko, iako to ne mora značiti na taj način. Ako dijete ima pune usne, ono se također povlači od oca, jer to ovisi o dominantnoj osobini kod muškarca. Također ako je majka ljevoruka, a otac dešnjak, dijete će također od oca izvući ovu osobinu kao i oblik samih zuba. Također način na koji otac spava, tako će i dijete spavati, kao i oblik ruku ili prstiju.

  S majčine strane još uvijek može povući tu osjetljivu stranu, kao i navike i sam lik, iako to ne mora značiti. Ako dijete ima obraze poput oca, nemojte se iznenaditi, jer gen muškarca i dalje izgleda puno jače nego majke. Kad se sve zbroji i oduzme i pogledate svoje dijete, je li ta teorija točna?

  LEAVE A REPLY