Ovo skoro niko nije vidio – skinula se NEDA UKRADEN, svi dole gledaju, žena je ušla u sedmu deceniju života, baba upola, a ovako se sramoti, užas

  0
  2308

  Neda Ukraden pjevačica je koja se u posljednje vrijeme najviše žali na trenutnu situaciju u cijeloj regiji u vezi s virusom korone. Dobro znamo da je u posljednje vrijeme malo teže živjeti, ali ona samo pretjeruje. Među prvima se javila kada je pomoć Vlade Srbije stigla za 90.000 dinara i rekla da joj ne može pokriti osnovne životne troškove.

  Sve je bilo u svibnju prošle godine, a tko zna, možda je samo htjela napraviti besplatan oglas za sebe, jer je doslovno razapeta na društvenim mrežama. Nitko nije mogao vjerovati da se žena koja ima karijeru dulju od 35 godina može žaliti na nedostatak financija. Dodamo li tome da u centru Beograda postoji nekoliko poslovnih prostora, kao i novi stan u Beogradu na vodi, ljudima se definitivno pozlilo od takvih riječi.

  S druge strane, dobro je poznata činjenica da je podvrgnuta vrlo velikom broju plastičnih operacija i da se može reći da ima i jako dobro tijelo, a neprestano ističe da je za sve zaslužna dobra genetika. I danas se, unatoč činjenici da je baka, može reći da se jako dobro drži, a struk joj je poput kolegice dvostruko starije od nje.

  Prošlog je ljeta na moru provela gotovo 2 mjeseca puneći baterije i tamo proslavila 69. rođendan, a ovaj put je definitivno pokazala kakvo tijelo ima bez fototeke. Uvjerite se sami i javite nam svoje mišljenje.

  LEAVE A REPLY