Marina otkrila kako se liječi – čim sam ovu biljku uzela, osjetila sam se mnogo bolje

  0
  1469

  Svaki hit koji ste čuli u posljednjih 20 godina definitivno potpisuje Marina Tucaković, žena odgovorna za sve moguće hitove koje ste mogli čuti na Balkanu. Surađivala je sa svim balkanskim zvijezdama, a poznato je da kad poželite hit, odete na adresu Marine Tucaković. Međutim, ona je teško bolesna posljednje 3 godine i svim se snagama bori protiv tumora.

  U tome su joj pomogle i Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša, koje su je odvele svojim liječnicima u Tursku i Njemačku, a te su joj terapije puno pomogle. Međutim, njezin fizički izgled puno pati, prve se godine kretala u invalidskim kolicima, a sada se kreće uz pomoć štapa i definitivno ne izgleda najbolje, što je normalno s obzirom na jake terapije koje je imala u posljednje 3 godine.

  No, na nagovor nekih prijatelja, počela je koristiti prirodne lijekove i pripravke, koji su je definitivno vratili u život, a svoju je dobitnu kombinaciju definitivno željela podijeliti sa svima koji pate od iste bolesti. Tako je počela koristiti biljku nazvanu “Maringa” porijeklom iz Južne Afrike.

  Ova biljka se suši, melje i miješa s kozjom sirutkom, ili ako je nemate, stavite obično kiselo mlijeko. Rekla je da trevbu treba uzimati 3 puta dnevno, ali s obzirom da je okus vrlo ružan, uzima je samo jednom dnevno i kako kaže, ona vrlo djeluje u samom procesu zacjeljivanja. Rekla je da neće moći izdržati ništa bez obitelji i prijatelja koji su joj najveća podrška.

  LEAVE A REPLY