Jani ispale grudi u sred nastupa – uska haljina ništa nije mogla zadržati, sve ispalo – muškarcima ispale oči (video)

  0
  2722

  I ovog vikenda malo se dotaknemo domaće pozornice, gdje se zbog cijele krize s virusom korone ne događa ništa novo. Štoviše, ako se brojevi i dalje ovako kreću u Srbiji, još dugo nećemo vidjeti nastup poznate narodne ili zabavne zvijezde na ovom području. Danas govorimo o Jani Todorović, koja je vrlo dugo u Njemačkoj.

  Dolazi, samo s vremena na vrijeme u posjet roditeljima i rodbini, a iz tog grada obavlja sve aktivnosti koje su povezane s njezinom karijerom. Ono što je kod Jane specifično, osim sjajnih pjesama i još boljeg glasa, jest i njezina napredna strana osobnosti, odnosno grudi. Specifično je da su 100% prirodni i da ih je u posljednjih nekoliko godina, zbog problema s kralježnicom, čak namjeravala smanjiti.

  Međutim, u razgovoru sa suprugom odustala je od ove ideje. Iako danas mnogi pjevači ulažu tisuće i tisuće eura na svoje grudi, Jana Todorović definitivno nema problema te vrste. Zato su njezini nastupi uglavnom ispunjeni muškom publikom, koja je definitivno obožava zbog tog vrlo specifičnog segmenta.

  Ona je također u minusu s javnim nastupima, ali i dalje se pojavljuje na televiziji, pa je nedavno gostovala na BN televiziji, ali usred nastupa njezin dekolte jednostavno nije mogao izdržati teret svojih bujnih grudi. Evo kako je sve to izgledalo …

  LEAVE A REPLY