Bosna u nevjerici – čovjek je teško bolestan, evo zbog čega je toliko ćutao, tuga

0
1971

U posljednje vrijeme vrlo je velik broj slavnih osoba koji su patili i umrli od posljedica virusa korone, ali i drugih bolesti koje su jednostavno eskalirale u posljednjih godinu dana. Đorđe Balašević je tako posljednja zvijezda s Balkana koja je umrla 19. veljače od bilateralne upale pluća. Virus korone i ovaj je put jednostavno uzeo danak, a kod kuće je imao simptome punih 7 dana.

Danas govorimo o Dinu Merlinu, koji je zasigurno prva zvijezda u Bosni i Hercegovini, a na Balkanu je sigurno među top 5 izvođača.On je čovjek koji može udobno napuniti Stark Arenu 3 noći zaredom. Sada je gostovao u emisiji “U svijetu filma” na Hrvatskoj radioteleviziji. Vjerovali ili ne, njegov prvi posao bio je u tvornici ležajeva u Vogošći.

Rekao je da je pjesme napisao u pauzama s posla, a kolege su mu se smijale, rekao im je da će jednog dana biti slavan i da će ga gledati na televiziji, a oni su mu rekli da ne mašta. Optuživali su ga i da je nacionalist, a rođen je u starom gradu, a prvi susjedi su mu bili Srbi, protiv kojih nema ništa. Kad je trebao imati koncert u Beogradu, napisana je peticija protiv njega, ali on je opet napunio 3 arene zaredom.

Njih 90 bilo je jako bolesno, bio je teško depresivan i čak je razmišljao da se ubije, ali na kraju je odustao. Živio je poput biljke, želio se odreći glazbe, ali 2000. godine snimio je album “Sredinom” koji ga je vratio u život.

LEAVE A REPLY