Bijedi dijeli po 60 eura, evo kakvo auto vozi čovjek – svi su u nevjerici kad su vidjeli Vučićevu makinu

  0
  1577

  Aleksandar Vučić trenutno je vrlo zauzet postupkom cijepljenja, kako u Srbiji, tako i u cijeloj regiji, i može se reći da sjajno radi na nabavi cjepiva, jer mu tučnjave idu u prilog. Prvo je u regiji po broju cijepljenih, a koliko je do sada nabavila cjepivo govori i podatak da je Bosni i Hercegovini prije nekoliko dana donirala 5.000 cjepiva protiv Astrazenca.

  Aleksandar Vučić je, unatoč situaciji s covid 19, aktivan na mnogim drugim poljima, neprestano je u akciji i akciji, a kako je prije nekoliko dana za srpski portal izjavila njegova supruga Tamara, jednostavno nema vremena za sebe. Jednom mjesečno odlazi k ocu u vinski podrum i tamo se barem malo opusti. Sliku je objavio i na svom Instagram nalogu “Budućnost Srbije”, gdje sjedi s čašom vina i odjeven u redovnu trenirku.

  Mnogo je puta medije zanimao privatni život predsjednika Srbije, ali on je po tom pitanju uvijek bio tajnovit, a detalje je držao samo za sebe. Međutim, prije nekoliko dana za srpske vijesti govorio je o vožnji, kakvom automobilu vozi i kakav je vozač uopće. Kao mladić vježbao je na očevoj zastavi, a prvi automobil koji je kupio od vlastitog novca bila je Lada.

  Posljednjih nekoliko godina smirio se i kupio Škodu na kojoj je prešao blizu 95.000 kilometara. Jako je zadovoljan s njim, ali ne vozi ga često, jer zapravo danas ima vozača i službeno vozilo. Dovoljno mu je da može ispružiti noge i zato mu je Škoda zasad najbolji automobil. Tijekom vožnje voli slušati Morecone.

  LEAVE A REPLY