Baksuz na kvadrat – Zvezdu Granda pukla krava na sred plaže

  0
  519

  Ovog vikenda govorimo malo o Grand Starsu, koji definitivno ruši apsolutno sve rekorde gledanosti. Čak i u doba virusa korone, ova je emisija uzela samo kratku pauzu, kasnije su počeli emitirati, ali ovaj put bez publike, sve mjere kriznog stožera ipak su se morale poštovati.

  Grand Stars su i dalje na vrhu emisije svakog vikenda, a gotovo čitav Balkan obožava provoditi subotnje večeri uz ovaj toliko gledani glazbeni program. Prema posljednjim informacijama, nova članica žirija ponovno je Zorica Brunclik, koja se na male ekrane vratila nakon 6 godina pauze. Kako je navela, kada Saša Popović napusti Zvezdu Granda, to jednostavno više neće biti to.

  Danas govorimo o jednoj Velikoj zvijezdi, i koliko god vam čudno i neobično zvučalo ono što ste pročitali u samom naslovu, vjerujte mi da se dogodilo. Svi to znate, a da je sve moguće može se pokazati našim današnjim primjerom. Naime, vjerujemo da se svi sjećate Lane Čolak, koja je prije 2 sezone imala vrlo zapažen nastup u Grand Starsu, ali nedostatak sreće za nju spriječio ju je da sudjeluje u finalu te sezone.

  Potom je započela svoj avanturistički način života, odrekla se glazbe i otišla još malo na Zanzibar gdje se jako dobro zabavlja, što se može vidjeti na njenom Instagram profilu. Pobjegla je od balkanske zime i odlučila snimiti selfi s njim, ali u jednom ju je jednom udario u rogove. Srećom, sve je prošlo u najboljem redu.

  LEAVE A REPLY