TUŽNA ISPOVEST ARKANOVE ĆERKE: Niko nije znao za to… (FOTO)

  0
  1532

  Izvanbračna kći Željka Ražnatovića, Arkan, Sofija Ražnatović, koja je dana bivšem zapovjedniku SDG-a u Belgiji, ove je godine spriječena da prisustvuje komemoraciji zbog virusa korone. Rekla je da će Arkan vječno živjeti u njenom srcu i da joj jako nedostaje.

  „Uvijek mislim na oca Željka. Ove godine nisam mogao prisustvovati komemoraciji zbog sveukupne situacije s virusom korone. Nije mi bila najbolja ideja da dođem zbog pandemije – napisala je i spomenula svoju obitelj u Beogradu. “Nadam se da je moja obitelj dobro i da je sve u redu i da su pronašli mir nakon svih ovih godina tuge. Prošla je 21 godina i mislim da je vrijeme da nastavimo sa svojim životima. Svima želim uspjeh i sreću, a moj će otac zauvijek živjeti u našim srcima “- napisala je u e-mailu.

  Ako niste znali, Arkan je Sofiju dobio sa socijalnim radnikom koji se brinuo za njega dok je bio u belgijskom zatvoru. Sofia sada živi u Bruxellesu, a oca je prvi put vidjela na ekranu kada je 1991. postao poznat gotovo cijelom svijetu. Prvi intervju o svom ocu dala je prije tri godine, kada je došla u Srbiju i posjetila njegov grob. Nakon rata, Željko Ražnatović oženio se srpskom pjevačicom Svetlanom Veličković. 15. siječnja 2000. ubijen je u 49. godini s tri pucnja u hotelu Intercontinental. Vodio je FK Obilić do naslova prvaka SR Jugoslavije 1998. godine. Haški sud podigao je optužnicu protiv njega 31. ožujka 1999. godine, a nedugo zatim ubijen je.

  LEAVE A REPLY