NAIDA GADŽO VEČERAS UŽIVO POKAZALA LICE PUNO OPEKOTINA: Pomozite mi šta da radim? (FOTO)

  0
  972

  Naida Gadžo, bivša sudionica reality showa “Parovi”, objavila je uživo na Instagramu povodom teških oštećenja kože koja je pretrpjela nakon nestručnog tretmana u beogradskom salonu.

  Tijekom dana Naida je objavljivala slike prije i nakon tretmana i najavila da će cijelu priču ispričati uživo. Kao što je MONDO već napisao, jedan beogradski salon bio je na meti kritika nezadovoljnih kupaca koji su na društvenim mrežama objavili zastrašujuće fotografije uništene kože, teških opeklina na licu nakon tretmana.

  Gadžo, publici poznat i po vezi sa reality zvijezdom i pjevačem Nenadom Marinkovićem Gastozom, objasnio je da je u kontroverzni salon otišla na preporuku da se riješi ožiljaka od akni.

  Također je istaknula da je imala sreće, da su posljedice bile puno blaže u odnosu na druge žene koje su zadobile opekline 3. i 4. stupnja.

  “Koža mi je bila opečena, poput opekline 2. stupnja. To je blaža varijanta, ali svejedno šteta. Ostale žene nisu bile sretne kao ja, pa su ostale bile crvene”, rekla je uživo.

  Kozmetičarka za koju kaže da je “samozvani liječnik”, sugerirala je da je ona kriva za trenutno stanje lica jer je dodirnula kraste, koje se obično pojavljuju nakon tog tretmana.

  “Slomili ste krastu, pa se stvorio keloid. Kaže da je to kontrolirana opeklina. Gdje je kontrolirana opeklina? Samo liječenje boli, nisam puno, ali bio sam prisutan kad je radila za druge žene, vraga je koliko boli , morala je stati jer oni to nisu mogli podnijeti. ”

  Kako kaže, namjera joj je zaustaviti salon i tu kozmetičarku uništiti žene.

  “Želim ovo zaustaviti, tako da više ne uništava žene, cilj je zatvoriti salon. Nadam se. I tužba će sigurno uslijediti”, najavila je Naida.

  Također je pitala sve koji su je tražili za savjet kako zacijeliti njezino lice, a pozvala je i druge čija je koža također bila unakažena zbog neprofesionalnih tretmana.

  “Tko ima dodatne informacije, neka mi napiše, pa ćemo ih proslijediti liječnicima da nam daju savjete što i kako raditi”, rekla je Naida dok joj je veliki broj žena slao komentare podrške i savjetovao kreme koje mogu pomoći zacjeljivanju kože.

  LEAVE A REPLY