ELA LEBA OD TRI DANA, sad se bahati vilom na SPRATOVE: Sad ide sauna od DESET ILJADA EVRA, a nekad bure, ali to nije sve… (FOTO)

  0
  671

  Poznato je da mnoge domaće pjevačke zvijezde ne razgovaraju tako često o tome odakle su i što su nekad davno bile. Svi oni pokazuju današnje slike kada su uspjeli zaraditi velike količine novca, ali malo njih želi pokazati odakle zapravo potječu, tko su im roditelji i kako su živjeli dok su bili djeca. Možemo pronaći vrlo malo slika pjevačice iz djetinjstva.

  Mnogi su uložili velike količine novca da izgledaju najbolje što mogu, a kad pogledamo kakve je zube imala Ceca ili kakav je nos imala Rada Manojlović, onda nam je kao dan jasno zašto takve slike ne postavljaju na svoje javni profili. No, ima i onih koji se ne srame svog djetinjstva, a jedna od njih je i pjevačica Seka Aleksić. Za vrijeme rata ona i njezini roditelji iz Zvornika morali su se preseliti u okolicu Šapca.

  Dobili su na korištenje staru kuću, a prvih je deset dana spavala u školi, jer u kući nije bilo mjesta za sve. Nisu imali ni struje, pa su se morali kupati u plastici, moglo bi se reći da im je život tada bio izuzetno težak. Otac nije imao veliku ulogu u kući jer je bio alkoholičar, pa je njihova majka morala snositi sve troškove.

  Seka je bila prisiljena početi pjevati u lokalnim konobama sa 16 godina kako bi mogla pomoći majci i bratu. Danas se sve promijenilo i Seka živi u vili koja košta nekoliko stotina tisuća eura, a prije nekoliko dana na saunu je potrošila gotovo deset tisuća eura.

  LEAVE A REPLY