Otkrili njegovu NAJVEĆU TAJNU: Svima se zanebesalo kad su čuli koliko BOGATSTVO Balaš ostavlja iza SEBE! EVO šta će ostati NASLEDNICIMA!

  0
  1168

  Smrt  Balaševića, velikog pjesnika i kantautora, svima je donijela puno tuge nakon što je spomenuti pjevač desetljećima kroz glazbu i tekstove donosio radost. Nakon njegove smrti, izvor blizak njegovoj obitelji podijelio je s javnošću da je Đole iza sebe ostavio pregršt neobjavljenih pjesama. Poznato je da je Balašević nadaren za pisanje stihova i zato je i ostao najpoznatiji, pa nije ni čudo da je toliko toga ostalo.

  Obitelj Balašević vjerojatno će posthumno objaviti kompilaciju njegovih preostalih djela kako bi Balaševićevo djelo podijelili sa svima. U posljednjih nekoliko mjeseci puno je napisao jer ga je jako potresla situacija u svijetu. Đole je volio život i ova ga je situacija jako uznemirila i nadahnula. Pandemija koronavirusa otežala je život mnogima, posebno umjetnicima koji sada pate i trude se preživjeti u ovom restriktivnom načinu života. Georgea je nadahnulo sve i svašta, stihovi su mu dolazili prirodno kao i zrak koji je svaki dan udisao i izdišao kao i svi mi, pa nije neobično da je imao o čemu pisati u posljednjih nekoliko mjeseci.

  Prema ovom izvoru, još nije poznato kada će stihovi biti objavljeni, ali sigurno je da će to biti objavljeno u knjizi u kojoj će se nalaziti neki od njegovih najboljih neobjavljenih stihova, a to će trebati vremena jer obitelj Balašević želi odabrati njegova najbolja djela u sjećanje na njega i njegov talent sačuvani su na kvalitetan način. Moramo pričekati i vidjeti što nam je Balašević ostavio i nadamo se da će biti dobro.

  LEAVE A REPLY