IZ SRBIJE OPET TUŽNE VESTI: “A sad adio…” Estrada u SUZAMA! (FOTO)

  0
  1843

  Mnogi već govore da je ova godina, u prva dva mjeseca, već prošla prošlu godinu u smislu loših događaja, što se dokazuje tek iz dana u dan. Nažalost, sve veći broj ljudi koji su obilježili naše živote napušta nas kroz pjesmu ili uloge u omiljenim serijama. Maria više nikada neće biti dio Žikine dinastije, Džej više nikada neće plesati na pozornici u svom poznatom ritmu, a Balaš više nikada neće pjevati neke od svojih najljepših pjesama.

  Nažalost, sve je to krug života, začarani krug koji poput sata otkucava sve nas. Starije i starije generacije odlaze, iako bi za mnoge rekli da njihovo vrijeme još nije došlo, ali očito jest. Sinoć je stigla vijest o smrti poznatog skladatelja, ali i dirigenta Vojkana Borisavljevića. Vojkan je preminuo jučer u Beogradu nakon teške bolesti. Poznaju ga mnoga velika imena s estrade, a surađivao je sa Zdravkom Čolićem, Mikijem Jevremovićem, Leom Martinom, Đorđem Marjanovićem i mnogim drugim pjevačima, dok je radio i na glazbi za filmove i serije, od kojih ga mnogi pamte po “Vruć vjetar”., “Siva kuća” i druga postignuća. Mnogi se sa estrade opraštaju od Vojkana i zahvaljuju mu na svemu što je učinio za kulturu u Srbiji i regiji.

  Rođen je 1947. godine u Zrenjaninu, ali u Beogradu živi od svoje godine. 2018. održao je vlastiti koncert koji je nazvao “Moja odiseja”, pozivajući se na popularnost te pjesme.

  LEAVE A REPLY