Ružica Jakšić (82) se udaje za mlađeg – evo gdje će živjeti, luksuz da ti stane pamet, a tek da vidite ko je mladoženja

0
2359

Jučer smo imali članak o Ružici Jakšić, ženi koja je prije nekoliko dana napunila 82 godine i koja je vrlo cijenjena u beogradskim kulturnim krugovima. Žene je jednostavno vole, jer je ona simbol ženskog stava i s njom jednostavno nije lako razgovarati. Žena koju smo nekad gledali u svojim TV emisijama u kojima se sve moglo pametno vidjeti.

Prije nekoliko dana gostovala je na televiziji Pink, a svima koji je u mladosti nisu poznavali, pokazala je svoj imidž iz mladosti, a može se reći i da je izgledala sjajno za svoje godine. Prava ljepotica, a kako je istaknula, njezina je kći kopirana ljepotica, baš kao što je bila u svojoj dobi.

Većina ljudi bila je mišljenja da Ružica Jakšić u ljubavi nije imala što ponuditi te da je trenutno sama, međutim, sve je iznenadila vijest da se Ružica Jakšić uskoro udaje. Njezin je odabranik iz Italije, upoznali su se na književnom skupu, a kako je izjavila, potpuno je izgubila reklamu za nju. Čak se i zaručio s njom, a trebali su se vjenčati u Italiji, još u ožujku prošle godine. Postojao je i popis od 1.000 gostiju, ali virus korone uništio je apsolutno sve.

Njezin je odabranik puno mlađi od nje, dolazi iz Firence, a kako je rekla, vidi svoju emisiju “Ljepota i moda”, a on je definitivno bio fasciniran njezinim izgledom. Kako je također navela, kao bračni poklon od njega dobit će stan u Beogradu na vodi. Vaše mišljenje o Ružici Jakšić?

LEAVE A REPLY