Ovo su Đoletove posljednje riječi – tražio je samo jednu stvar, sestra sve otkrila

  0
  1195

  Đorđe Balašević je pjevač koji je na balkanskoj sceni prisutan više od 40 godina. Čovjek je apsolutno za sve nacije i generacije i jednostavno ga svi vole na cijelom Balkanu i u bivšoj državi. Uvijek je bio dobrodošao u svim dijelovima bivše Jugoslavije, pa čak i u onim dijelovima Balkana gdje je Srbija sudjelovala u ratu.

  Riječ je o čovjeku koji je u svojoj vrlo dugoj karijeri napravio beskrajan broj velikih hitova, koji će se sigurno slušati sljedećih 50 godina. Tako popularni Đorđe Balašević primljen je u beogradsku bolnicu prije 3 dana jer je preko 7 dana imao simptome poput koronavirusa, ali nije htio ići liječniku, ali sada mu se situacija s plućima zakomplicirala, pa je morao potražiti pomoć samih liječnika.

  Bio je vrlo raspoložen kad je otišao u bolnicu na zaraznu kliniku i tamo mu je brzo dijagnosticirana bilateralna upala pluća. Izgubio je najveću bitku u životu, pa je preminuo jučer u 67. godini. Prije nego što je krenuo u bolnicu, zamolio je sestru da vidi njegovu veliku ljubav Olju.

  Prema neslužbenim informacijama, najgore za Balaševića bilo je to što uopće nije bio cijepljen, pa je to jedan od glavnih razloga zašto se situacija s plućima toliko zakomplicirala.

  LEAVE A REPLY