Otac mu se prevrće u grobu – evo koliko je nesretnik izgubio na kocki, mora da mu Goca plaća dugove

  0
  1521

  Nedavno su prošle dvije godine otkako je Šaban Šaulić, kralj narodne glazbe u Bilifeldu u Njemačkoj, slučajno izgubio život. Podsjećamo, veliki narodni glazbenik smrtno je stradao u strašnoj prometnoj nesreći na autocesti, a tom prilikom je stradao i njegov klavijaturist, dok je njegov vjenčani kum zadobio teške ozljede i oporavljao se punih 6 mjeseci.

  Dugo se vodila borba za Šabanovo naslijeđe, a pravo lice pokazala je i njegova supruga Goca Šaulić, koja je tih dana pokazala svoje pravo lice. Svi se sjećamo njegova izvanbračnog sina Roberta, koji se prvi put pojavio u javnosti na očevu sprovodu, a Goca je odmah u medijima rekla da za njega nema mjesta u Šabanovoj oporuci. Njegovo je troje djece namireno, nekretnine su podijeljene, dok je njegov najmlađi unuk starost svoje vikendice u Krcedinu.

  Njegov sin jedinac, Mihajlo, ima veliki porok, a to je kockanje, a sada je sve dospjelo u javnost. Posuđivao je novac od opasnih ljudi, pa je sada u više nego bezizlaznoj situaciji i jednostavno ne zna što radi, jer kad je novac dužan lihvarima, novac morate stvoriti, bez obzira na sve. Okrenuo se majci koja mu je morala platiti dug od 80.000 eura.

  Odrekla se jednog stana u Beogradu, kao i vile koju je iznajmljivala za 5.000 eura mjesečno. Ono što se u kuloarima govori je da je čest gost beogradskih kockarnica i da iz svega toga jednostavno ne može izaći. Danijela Mandić, zaručnica ga je napustila jer je imao velikih problema s kockanjem.

  LEAVE A REPLY