Nije se još ni ohladio – albanski političar žestoko izvrijeđao srpsku legendu, kad čujete šta je rekao o njemu

0
1385

Jučer je najvažnija vijest u cijeloj regiji smrt velikog srpskog glazbenika Đorđa Balaševića. Preminuo je u Beogradu na zaraznoj klinici u 67. godini. Prije nego što je primljen u ozbiljnom stanju s obostranom upalom pluća, punih 10 dana kod kuće je imao simptome nalik virusu Corfon, ali ih nije shvaćao ozbiljno, pa je neprestano odgađao odlazak liječniku.

No, kad je njegova supruga primijetila da se vrag odnio na šalu, prisilila ga je da ode u bolnicu u Novom Sadu, gdje je odmah dijagnosticirana bilateralna upala pluća, a on je hitno prevezen na zarazne bolesti u Beogradu. Ondje je ostao samo 3 dana, a stanje se toliko zakompliciralo da je preminuo u petak popodne u 67. godini.

Cijeli Balkan je u nevjerici, a društvene mreže i portali samo pišu o ovom i više nego tužnom događaju. Međutim, sljedeći primjer pokazuje koliko smo zapravo nesretni, jer opet imamo pojedince koji su protiv čovjeka, koji nikada nikoga nije povrijedio. Društvene mreže su leglo takvih stvari, a kasno sinoć Florian Biber objavio je Balaševu sliku s poveznicom na pjesmu nemoj mi slomiti bager.

Sve je bilo u redu, sve dok se nije javio Petrit Selimi, koji je nekoć bio ministar vanjskih poslova na Kosovu. Njegov se status dijelio više puta, a izazvao je veliku ljutnju kod svih ljudi koji su voljeli neizmjerno velikog Đorđa Balaševića. Njegov status na engleskom jeziku možete pročitati u nastavku, a poanta cijele priče je da je u redu da je simbol 80 godina koji je podržavao Slobodana Miloševića napokon nestao?

LEAVE A REPLY