TUGA VELIKA NA BOŽIĆ! “Ode nam i on…” Ljudi u neverici…(FOTO)

  0
  7601

  U posljednjih godinu dana svijet povezan s kulturnom umjetnošću pretrpio je vrlo velike gubitke. Napustio nas je velik broj glumaca i pjevača i može se komotno reći da kulturna scena trpi nenadoknadive gubitke. Ako netko nije preminuo, teško je bolestan, pa glumački svijet ostaje mlad, a prema stručnjacima bit će vrlo teško pojaviti se nova Gidra ili Bata Stojković.

  Međutim, takva su vremena došla i s problemima se moramo nositi na svoj način. Jedan od glumaca koji boluje od velike bolesti, a koji nije ni sjena tog čovjeka od prije samo 10 ili 15 godina, je Aljoša Vučković, čovjek koji iza sebe ima ogromnu i sjajnu glumačku karijeru. Počeo je u beogradskom studiju 212, odakle je dobio vrlo dobre uloge u bivšoj Jugoslaviji.

  Publika s ovog područja, pored sjajnih uloga u kazalištu, sjeća ga se i kao glumca koji se proslavio 1990. godine u seriji “Bolji život”, koja će ostati kao jedna od najboljih TV serija u jugoslavenskoj kinematografiji. Danas ima 74 godine, već 2 godine nije u svijetu glume, jer se bori s teškom bolešću, a tragovi iste mogu se primijetiti na njegovom izgledu. Jednostavno nema pola, a zbog cijele situacije s covid 19 izbjegava bilo kakve javne kontakte i okupljanja.

  “Mislim da sam u svom životu učinio dovoljno, vrijeme je da kazališne daske prepustimo mladim snagama, a Srbija to sigurno ima”, rekao je Aljoša Vucković. Živi u Beogradu sa suprugom Editom, imaju i dvije kćeri, a osim Boljeg života, publika ga pamti i po ulozi u hit seriji “Vilo misto”.

  LEAVE A REPLY