POPULARNA PEVAČICA U OČAJU! “Samo da sina SPASIM, bio je 3 kilometra od epicentra!” UŽAS! (FOTO)

0
1055

Cijeli Balkan i dalje je pod dojmom velikog potresa koji je prije samo 7 dana pogodio središnju Hrvatsku i mali grad Petrinju, koji su taj grad doslovno zgazili. Potres je imao jačinu od 6,3 stupnjeva jačine, a ovom je prilikom ubijeno čak 5 osoba, prema hrvatskim medijima, takav potres nije zapamćen posljednjih 50 godina.

Čišćenje i sređivanje ovog područja još uvijek traje, a pomoć u radnoj snazi ​​i financijama još uvijek traje i dolazi iz njihovih dijelova svijeta. Mnogi su se dobrovoljci prijavili za pomoć ovom ionako najsiromašnijem dijelu Hrvatske. Mnoge poznate zvijezde s pozornice, kao i sportaši pomogli su ovom području, što je još gore, velik dio kućišta je stare gradnje, pa je ili srušen ili sravnjen sa zemljom, tako da su mnoge obitelji ostale doslovno bez krova iznad glave.

Danas govorimo o Ivani Banfić, hrvatskoj pjevačici koja je najveću slavu postigla 90-ih godina prošlog stoljeća, no slava joj se vrlo brzo zavrtjela, pa je postala ovisnica, a nakon toga je u komuni provela punih 5 godina. Nakon toga otišla je u Afriku, gdje je provela pune 2 godine s plemenima, jela je samo ono što joj je zemlja donijela, a živjela je u trošnim kućama bez struje.Tu je bila duhovno ispunjena, pa je sada potpuno nova žena.

Imala je kuću udaljenu samo 3 km od samog epicentra, a još uvijek nije došla k sebi od silnog straha. Jedva je sa sinom pobjegla iz kuće, a sravnjena je sa zemljom. Zahvalna je Bogu što su uopće ostali živi, ​​bitno je samo da joj je glava ostala na ramenima.

LEAVE A REPLY