Medicinska sestra u kovid ambulanti se skinula i POKAZALA SISE! Koštalo je posla, OBJAVILA I SLIKE! Bože sačuvaj…(FOTO)

  0
  2692

  U nastavku današnjeg članka postoji jedna vrlo zanimljiva tema, koja će zasigurno razočarati većinu vas. Kovid 19 je čitavom prošlom godinom vladao cijelim svijetom i ne daj Bože, kako je započeo, ova će godina zasigurno biti tema broj 1 u cijelom svijetu. U početku su apsolutno svi mislili da je to samo šala, ali stvar je potpuno izmakla kontroli.

  Vrlo velik broj zaraženih ljudi, preko 20 milijuna pacijenata i preko 1,5 milijuna smrtnih slučajeva od ove zloglasne bolesti dao nam je do znanja da sve ovo nije šala. Kao rezultat toga, ljudi na Balkanu počeli su se razboljeti, a svi koji su se izvukli iz ove bolesti kažu da to uopće nije šala. Prikovani ste za krevet najmanje 15 dana, apsolutno sve boli, nemate volje ni za što i slično.

  Bolnice su postale preuske, pa su vlade nekih zemalja, poput Srbije, morale graditi ekspresne bolnice u kojima su smještale hitne slučajeve. U takvim bolnicama vlada apsolutni kaos raditi, jer ona radi 24 sata, a medicinske sestre su te koje jednostavno padnu s nogu od umora. Brenda Violet je medicinska sestra iz New Yorka, koja je odmah dobila otkaz, nakon što je pokazala sliku iz bolnice.

  Od ožujka radi kao konj, štedi za stan, a kako je posljednjih mjesec dana došlo do blagog smanjenja posla, opustila se i pokazala prijateljici svoje grudi, a oni su ih slikali i napisali “Još su živi i zdravi”. Odmah je pozvana u upravu gdje je dobila otkaz.

  LEAVE A REPLY